Odlična nabodala s pomarančo in Mississippi omako

8. 8. 2017
Št. Serviranj 5

Sestavine

  • 1
    kg pljučne
  • 40
    g kumarice
  • 40
    g zelene paprike
  • 20
    g svežega koriandra
  • 1/2
    čilija
  • 1
    žlica olivnega olja
  • 4
    žlica izbrane Mississippi omake
  • 120
    g pomaranče
  • sol, poper in česen v prahu
  • 30
    g čebule

Navodila

  1. Pomarančo, kumaro, čebulo in papriko narežemo na koščke. Nasekljamo koriander in čili. Vse skupaj začinimo v veliki posodi in dodamo olje.

  2. Meso narežemo na koščke in ga začinimo s soljo, poprom in česnom ter Mississippi omako.

  3. Zelenjavo in meso izmenično nataknemo na palčke.

  4. Pečemo približno 4 minute na vsaki strani.

  5. Dober tek!