Hrustljava rebrca z jabolčno Mississippi omako na žaru

20. 3. 2017
Št. Serviranj 6

Sestavine

  • 1,6
    kg rebrc
  • 1
    žlička naribanega ingverja
  • 2
    stroka česna
  • 2
    žlici Mississippi gorčice
  • 7
    žlic Mississippi žar omake (okus: sladko jabolko)
  • 100
    ml sojine omake
  • sol, poper in čili

Navodila

  1. Meso umijemo in začinimo s soljo, poprom in čilijem. Pazimo, da se začimbe dobro primejo mesa!

  2. Iz ostalih sestavin pripravimo marinado, kamor postavimo meso in ga pustimo stati 1 uro.

  3. Žar ali pečico segrejemo na 200 stopinj Celzija.

  4. Rebrca nato skupaj z marinado pokuhamo. Ko se meso zmehča jih premestimo na žar in jih hrustljavo zapečemo.

  5. Dober tek!